30 Ekim 2016 Pazar

Fobin mi var? 10 Dakika İçinde Kaybolsun İster misin?

Başlık çok iddialı değil mi?
Ancak her kelimesi doğru. Eğer tüm yaşamın boyunca herhangi bir korkundan dolayı yaşamın en yüksek standartını yakalayamıyorsan, bu çok can sıkıcı olur. Sonra bir gün geriye dönüp baktığında boşa geçen zamana hayıflanıp durursun.
Sizinle Bilinçaltı Master tekniklerinden bir örnek paylaşacağım.
 
Bu öyle bir teknik ki tüm yaşamını sana zehir eden korkundan 10 dakika içinde kurtulursun. Evet yanlış duymadın, sadece 10 dakika.
Uçak, asansör, herhangi bir hayvan, böcek veya her ne fobin varsa kurtulman için harcanan zamana baktığında kendine kızacaksın. Bu kadar zaman neden hayatını kendi kendine zehir ettiğine kızacaksın.
Bu fobin ile ilgili, Theta düzeyinde zamanı algılayış biçimine göre o duyguyu silme işlemi yapılır. Bu işlem o kadar hızlı gerçekleşir ki bu durum sizde şaşkınlık yaratır. Geçmiş, şimdi ve gelecek zaman çizgisinde yapacağımız yolculuk ile sizin her neye korkunuz varsa nötrleşecek ve gelecek zamandan şimdiye vardığımızda tüm korkularınız silinecek. Tüm işlem bu kadar basit sonuçlanıyor. Ancak yapılan zaman yolcuğu anlattığım kadar da basit değil. Yapılan işlemin nokta atışı olması için bilinçaltınıza doğru zamanda doğru soruları sormak gerekiyor. Bu da tabii ki uzmanlık alanına giriyor. Fobiler bilinçaltınızın belli kalıplara saplanıp kalmasından kaynaklanır. Bu kalıpların ilk başlama noktası bulunduğunda,  bu noktaya bağlı tüm nedenler birbirini yıkarak sonucu ortadan kaldırıyorlar. Kalıplar ortadan kalkıp kişi bu sonucun artık orada olmadığını hissedince birden bir boşluk hisseder. Bilinçaltı durumu kontrol altına alıp artık böyle bir his ve duygunun arşivinde olmadığını kişiye bildirir.
Tüm işlem bu kadar basit gözükse de kişinin tüm yaşamı bir anda değişebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR