10 Aralık 2016 Cumartesi

Sevgili Işık İşçilerine Acil Çağrıdır!!!


Canım Türkiye'm Başın Sağolsun...
Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet ve Yaralılarımıza Acil Şifalar Diliyorum.
Sevgili ışık işçilerine ACİL çağrıdır.



Bu platformda her birimiz kimilerine göre faydasız kimilerine göre faydalı bilgiler paylaşmaya özen gösteriyoruz. Herkes kendi bilinç genişliği kadar bilgilere vakıf olmaya çalışıyor. Ancak, üzerinde yaşadığımız bu vatan topraklarının sınırları dahilinde belli bir BİLİNÇ FREKANSI oluşmuştur. Bu hayali bir kuram değildir. Yeryüzü ile İyonosfer tabakası arasında oluşan BİLİMSEL bir gerçektir. Bu tabaka arasında o kadar kin, öfke, intikam ve benzeri duygu frekansı oluşmuştur ki artık bu duyguları besleyen tüm olay ve kişiler aktive olmuştur. Bu frekansa yakın tüm olaylar, mıknatısın metalleri çektiği gibi, sürekli birleşip kendi arasında yarattığı daha düşük bir frekans aralığı ortaya çıkmaktadır. Artık bu gerçeğin farkına varmamızın zamanı geçmektedir.

Tüm ışık işçileri bir olup yeni bir aktivasyon yapmak zorundadır. Sözde medyatik olan ışık işçileri bu çağrıları kulak ardı etse de bizler elimizden geldiğince bu çalışmalara olan inancımızı pekiştirmeliyiz.

Bu gece ve elimizden geldiğince her gece saat 23:23'te her bir ışık işçisinin vatanımızın aydınlık geleceğine ve çocuklarımıza bırakacağımız Yeni Dünya Bilincine geçmiş Türkiye olarak imgeleme çalışması yapmaya davet ediyorum.

Herkes kendi gelecek vizyonuna odaklansın. Bu çalışmayı herkes yapabilir. Hepimiz çocukluğumuzda hayaller kurduk. Kimse bu çalışmanın dışında tutmasın kendisini.

İnsanlık için bu çalışma çok ama çok önemlidir.

Memleketimizin içinde bulunduğu bu düşük frekanstan çok acil çıkmamız gerekir!
Lütfen her ışık işçisi bu daveti paylaşmaktan öte kopyalayıp yapıştırarak grubunda ve sayfalarında paylaşsın. Kendi sitemin reklamı olsun gibi görünmesini istemiyorum. Sadece kopyalayıp yapıştırın.

Unutmayın her 1 insan bilinci 100 kişinin bilincine etki edebiliyor!
Türkiye'miz için, İnsanlık için...

Bu vereceğim ortak meditasyonu yaparsak çok daha güçlü bir etki yaratabiliriz.
- Gözler kapalı 3 derin diyafram nefesi alıp verelim.

- Gözler kapalı iken hafif sola çevirerek daire içinde bir vakum imgeleyelim.

- Yaşadığımız tüm acı olay ve kişileri bu vakumun içine gönderelim. Tüm bu olumsuz enerji kırmızıya kaçan mor renk içinde eriyip gitsin. Bu yok olmayı iyice hücrelerimizde hissedelim.

- Bekleyin yaşadığımız tüm olumsuzluklar bir bir akıp gitsin.

- Sonra gözlerimizi sağa çevirelim.

-3 derin diyafram nefesi daha alıp verelim.

- Bu defa güneş ışığı kadar parlak bir dairenin içinde olmasını dilediğimiz tüm güzellikleri oraya koyalım.

- Tüm his ve duyularımızı aktive edelim.

- SONRA BU ÇEMBERİN İÇİNE ADIM ATALIM.

- O yeni dileklerimizin içindeki his ve duygularla gözlerimizi açalım.

1 yorum:

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR