18 Aralık 2016 Pazar

Zaman Algını Değiştir ve Yaşam Amacını Keşfet...

Bu dünyaya gözlerimizi açtığımızda, her birimizin moleküler yapısında buraya geliş amacımız kodlanmıştır. Bu kodları genetik şifrelerimizin toplamından oluşan Genom Haritamızı çözerek bulamayız. Bu daha kompleks yapıda olan ve aynı zamanda gözümüzün önünde duran ve beynimizin aldığı tüm sinirsel uyarıları an içinde tüm bedenimize dağıtan bir ağ yumağı vardır. Bu yumağı çözmeye kalksak milyonlarca kilometrelik bir uzunluk elde ederiz.

İnanılmaz gibi gözükse de bu gerçek genetik bir bilgi!

Geçmiş Zaman algımızın lineer zaman çizgisinde nerede bulunduğunun  farkına varamayız. Dolayısıyla, beynin sağ geleceği yaratan kısmını aktive etmek için geçmiş zaman algımızı önümüzden çekmek zorundayız. O önümüzde durduğu sürece geleceği isteğimiz doğrultusunda şekillendiremeyiz. İşte bu yüzden, bitmez tükenmez acılar içinde yaşam dilimini boşa yer bitiririz.

Yaşam amacımızı bilmeden körü körüne zamanı harcayıp bitirmek ve asıl amacımızı gerçekleştirmeden bu boyuttan ayrılmak biraz acı verici olur. Çünkü aynı deneyimler sürekli bizim onların farkına varıp çözmemize kadar sürer gider.


İstemeden sadece yaşama tutunmak için çalıştığımız işlerden tutunda, karşılaştığımız olay ve kişiler amacımıza hizmet etmiyorsa bizler kısı bir döngüde debelenip dururuz. 
Çoğumuz işte bu yüzden mutsuz ve acılar içinde...
Yaşam Amacınızı öğrenmek ve bu yolda yepyeni adımlar atarak yeni bir başlangıç için hiç bir zaman GEÇ değildir...

Bu etkinlikle ilgili detaylar:
Konu:  Lineer zamandan dairesel zamana adım atarak gerçek Yaşam Amacımızı Öğrenmek
Tarih:  Randevu ile
Süre:   30 - 45 dakika 
Yer:    İzmir için Yüz yüze veya İnternet üzerinden (Skype-Messenger-whats app)
Ücret:  100.-TL
Hesap: Ziraat Bankası iban- TR42 0001 0007 1245 9665 9150 02

Kayıt yaptırdığınızda lütfen randevu için iletişime geçiniz.
yesilpinar24@yahoo.com
533 523 8350


2 yorum:

  1. Tuncay Bey internet üzerinden sadece mesaj yoluyla mümkün mü çalışmanizdan faydalanmak,yoksa görüntülü olması şart mı? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya görüntülü ya da telefon yani messenger veya whats app kullanılabilir.

      Sil